Vi söker arbetskraft

Vi söker anläggare & maskinister!

Vi letar efter nya medarbetare inom mark och anläggning. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom markentreprenad och vana vid att jobba fysiskt i alla väder. Sysselsättningen avser mångfaldiga arbetsuppgifter inom yrket i både mindre och större projekt.

Gesab är ett Göteborgs etablerat företag med 30 års erfarenhet inom markarbete och entreprenad. Vi är stationerade på Hisingen och jobbar runt om i hela Göteborg med omnejd. Vi är ett välmående företag med ca 15 anställda. Vi som jobbar här är ett gott gäng i olika åldrar som värdesätter en trevlig arbetsmiljö. Hos oss kommer du vara ansiktet utåt på firman och det är viktigt för oss att du trivs. Vi ser också att du har förståelse för gott kundbemötande då du kommer jobba inom ett serviceyrke och representerar hela företaget.

På Gesab uppskattar vi ditt engagemang och försöker i största mån ge samtliga varierande arbetsuppgifter efter era personliga erfarenheter. Just nu är vi i expansiv fas och det finns gott om möjligheter för personlig utveckling och utmanande arbetsuppgifter för den som vill.

 

Vi erbjuder

– Goda utvecklingsmöjligheter

– Lön enligt ök motiverat på dina kunskaper och ditt engagemang

–  Attraktiva arbetsplatser med varierande arbetsuppgifter

– Härligt gäng!

 

Vi söker dig med

– B-körkort

– Maskinförarkort (meriterande men inget krav)

– God svenska i tal och skrift

– Kan samarbeta och är driven

– Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete utomhus

 

Intresseansökan och frågor hänvisas till Martin

Mail: martin@gesab.nu

Mobil: 0708-792822